DIENSTEN

Bij ons werken praktisch slimme en handige koeriers die ook prima in te zetten zijn voor zaken waar (een) je organisatie zelf (tijdelijk) onvoldoende tijd voor heeft of die u helpen om zaken efficiënter te realiseren. Kunnen ze alles? Nee, uiteraard niet. Maar wel heel erg veel. Geen vraag is te gek, informeer gerust naar de mogelijkheden.

ONZE KOERIERSDIENSTEN

Wanneer u op zoek bent naar een koerier, die verder gaat dan van A naar B transporteren, dan komt u altijd uit bij Speedway koeriers. Heeft u speciale wensen, laat het ons dan gerust weten.

Rapper

Voor minder tijdgevoelige zendingen bieden wij u de RAPPER. Dit is een zending die wordt gecombineerd met andere zendingen. Deze zending moet wel ’s morgens voor 10.00 uur bij ons zijn aangemeld en wordt nog dezelfde dag nog voor 18.00 uur afgeleverd op plaats van bestemming.

Exclusieve spoed

Als er echt geen seconde meer te verliezen is rijden wij direct en exclusief voor u naar de opgegeven bestemming. Zonder tussenstop(s). Dit doen wij zowel nationaal als internationaal.

Postbus service

Bij deze service halen we ’s morgens uw post op en bezorgen deze bij u op kantoor. In de middag halen we de post bij u op en brengen deze naar Post NL.

Vaste ritten

Voor regelmatig terugkerende ritten kunnen we alle standaard gegevens in ons computersysteem vastleggen, zodat u voortaan alleen nog maar hoeft te bellen of mailen om ons direct voor u te laten rijden. Dit doen we ook in de avonduren en in het weekend.

Warehouse & order picking

Wanneer u opslagruimte nodig heeft voor uw goederen dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Wij beschikken over een eigen loods en de benodigde software waarmee wij de goederen in onderlinge afstemming gefaseerd uitleveren richting uw klanten.

ONZE KLANTEN

WAAROM SPEEDWAY?

GRATIS PRIJSOPGAVE

Iets te vervoeren. Snel, betrouwbaar en tegen acceptabele tarieven. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]

TELEFOON

033-4501080

E-MAIL

info@speedway.nl

OPENINGSTIJDEN

Ma – Zo 24/7

KANTOOR

033-4501080

KOERIER

06-12345678

OPENINGSTIJDEN

Ma – Zo 24/7